Du er ikke innlogget
 

ELSYKKEL 36v

Pris Kr. 9990.00,-

-  Produsentens egne hjemmesider
Mountainbike for  både tereng og høy fart

Kan kjøres på vrigass på handen ( som en moped ) og har i tillegg en hjelpefunksjon slik at desto fortere du tråkker desto mere hjelper den. Desto lavere gir du kjører, desto mere hjelper den, helt uten at du trenger gi noe gass. Begge modeller lader i utforbakker hvor du kommer opp i hastighet over modellenes toppfart som er 35km/t .
Motoren er børsteløs og genialt innelukket i navet bak og trenger dermed ingen vedlikehold. Digital lader medfølger og denne går automatisk over i vedlikehold og kan da gjerne stå på hele tiden uten fare for overlading. Gassen er trinnløs og det er lett å kontrollere farten. Dette er norges svar på den danske "knallert" bare at denne ikke bråker...  NB! etter norsk lov må man fjerne speedhandtaket for at denne skal være lovlig som sykkel, men har ikke hørt om noen som har blitt tilsnakket for ikke å gjøre det. 36v avtagbart gelebatteri Pb. Om du ønsker kan dette taes med inn for å lade der du ønsker, om ikke sykkel er plassert hvor det er strøm. Fakta om alle blybatterier :
Det er ingen hukommelse og batteriet kan med fordel lades etter hver tur da dette gir lengst holdbarhet. Hvis batteriet kjøres helt tomt og blir stående slik, kan det være fare for at batteriet går i dypsyklus og ikke lar seg lade opp igjen. Det er derfor viktig at ikke tenninge glemmes.
Jeg er ikke særlig godt i form, og min lengste tur har vært 45km (hadde sykkelstativet med for å møte noen ) og da var det enda ikke antydning til tomt batteri.Jeg tok tiden på de første 30km som jeg syklet på 1time og 5 min. Hadde sår bak dagen etter men var ikke lemster da jeg selv i bakkene ikke tråkket hardere enn hva som virket normalt for å holde grei fart på pedalene til enhver tid. Ring for mere info 90061191Xelent.no  -  Asle Tryland  -  Telefon: 90061191  -  Org.nr : 988 41 6886